Party en Spa regeltjes

Op alle feestjes zijn de Party en Spa regeltjes van toepassing:
– Spa behandelingen gaan op afspraak, graag uiterlijk 24 uur voor aanvang wijzigingen of annulering doorgeven via email of per telefoon.
– Spa party’s zijn uitsluitend op afspraak te boeken en voor iedere party is een aanbetaling van 50% verplicht (non refundable bij annulering of no show).
– Kom op tijd! Kom je toch later dan kunnen er spa behandelingen vervallen of worden ingekort.
– Het vooraf besproken menu van je feest en prijs staan vast. Bij no shows of late gasten wordt dit niet in mindering gebracht.
– Restantbedrag (afgesproken prijs minus aanbetaling en eventuele extra’s geboekt tijdens party) moet aan het einde van je party contant of via pin afgerekend worden.
– Alle party’s en spa behandelingen bij Sparkelized zijn puur cosmetisch en voor vermaak. Wij maken geen gebruik van nagelknippers of scharen, al onze produkten zijn kindvriendelijk. Er is altijd minimaal 1 Sparkelized  medewerkster 100% beschikbaar per party. Er zijn max 2 begeleiders toegestaan in onze spa en deze worden      verzocht te wachten in onze spalouge op de 2e etage. Daar kunnen alle ouders na afloop van een party ook wachten op hun Diva’s.
– Sparkelized is niet aansprakelijk voor het verliezen van persoonlijke bezittingen tijdens een party (laat je mobiele telefoontjes en kostbaarheden thuis). Het is verplicht noodnummer/mobiele nummers van ouders door te geven voor aanvang party. Bij het te laat ophalen van kinderen die een spa behandeling of een feestje hebben gevierd zullen er extra kosten in rekening worden gebracht (wij zijn geen kinderopvang en zullen hiervoor een Sparkelized medewerkster moeten inzetten). Kinderen mogen onze spa niet alleen verlaten en moeten op de 1e etage blijven of in onze spa lounge op de 2e etage. Feestjes zonder uitbreidingen of extra’s duren ongeveer 2 uur.
– Er mag geen eten of drinken meegebracht worden of genuttigd.
– Er kunnen verjaardagscupcakes of taarten via Sparkelized besteld worden, onze super duper taartentovenares bespreekt graag je wensen.
– En de aller-aller-belangrijkste regel bij Sparkelized…. het moet een onvergetelijke ervaring worden!