Diva Spa party de Luxe

Diva Spa party de Luxe: (6 tot 14 jaar) 180,00 per 6 kinderen, per extra kind 25,-

Het Diva Spa Party deluxe feestje is de uitgebreide versie van Diva Spa Party: Als echte diva’s nemen jullie plaats op onze pedicuretroon om de voetjes te verwennen of als je hebt gekozen voor een manicure worden jullie handjes verzorgt. Tijdens het voetenbad scrubben en masseren we de voeten/handen. Je krijgt een heerlijk verzorgend voeten/handen masker en masseren wij een lekkere crème in. Je nageltje worden gevijld en je mag een kleurtje uitkiezen waarmee we gaan lakken. Dan nog een strass steentje of een leuk stickertje op 1 van je nagels.
Let op bij deze behandeling moet de nagellak wel goed drogen dus het is belangrijk dat je 15 min wacht voordat je je schoenen weer aantrekt. Je krijgt van ons een leuk magazine en een glaasje kids Champie tijdens het drogen! Als je nagels droog zijn gaan we aan de grote tafel zitten en kan je samen met je vriendinnen je cadeautjes uitpakken.

Als extra maak je een eigen lipgloss, scrub of glitter lotion die je lekker mee naar huis neemt! En is er een fles “kinderchampagne”

Totale duur dit feestje: ongeveer 2 uur.

Diva Spa party de Luxe – kort:
Zie Diva Spa Party, aangevuld met: keuze uit zelf je scrub, lipgloss of lotion maken | Fles “kinderchampagne”.

sparkelized-kinderspa-luxe