Cupcake party

Cupcake party, (4 tot 14 jaar) 199,95 per 6 kinderen, per extra kind 25,-

Aan de slag met Sparkelized in de keuken! Je gaat zelf met je vriendinnen deeg kneden en mixen om lekkere cupcakes te maken. Als je cake in de oven staat mogen jullie kiezen uit een basis pedicure waarbij jullie voetjes heerlijk verzorgd worden. Een voetenbadje, scrubben/masseren met voedende crème-en je nagels vijlen en daarna een mooi kleurtje! Als je nageltjes aan het drogen zijn krijg je een magazine om te lezen en gaat onze Spa medewerkster kijken of de heerlijke cupcakes klaar zijn. Je kunt ook kiezen voor een make up. Wij zullen jullie een prachtige make up geven met lipgloss, eyeliner, mascara, oogshaduw, blush en natuurlijk mag je dit ook zelf proberen!
Jullie gaan de cupcakes versieren met eetbare stiften,spikkeltjes,hartjes en frosting. Als we dan voor de jarige gezongen hebben en de cadeautjes worden uitgepakt kunnen de cupcakes opgegeten worden. Let op als jullie kiezen voor een mani of pedi moet de nagellak wel goed drogen dus het is belangrijk dat je 15 min wacht voordat je je schoenen weer aantrekt of iets met je handen doet. Je krijgt van ons een leuk magazine en een glaasje kids Champie tijdens het drogen!

Totale duur dit feestje: ongeveer 2 uur.

Sparkelized Cupcake party – kort:

Maak je eigen prachtige cupcakes onder professionele begeleiding | Fotoshoot tijdens feestje | Keuze uit een Tutti Frutti facial, basis Pedi of Make up met glitter tattoo | Zingen en cadeautjes uit pakken | cadeautje voor de jarige.

cub cake party